Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ

ΥΛΙΚΑ
4 Μοσχαρίσιες μπριζόλες
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και βάζουμε τις μπριζόλες, αφού τις έχουμε πλύνει και αλατοπιπερώσει σε χαμηλή θερμοκρασία να βγάλουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου, συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να είναι έτοιμο το φαγητό και να μείνει με το λάδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: