Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 Κούπες ζάχαρη
250γρ. Μαργαρίνη
300γρ. Γιαούρτι
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
4 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε τη μαργαρίνη να μαλακώσει και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αβγά, το ξύσμα, το γιαούρτι και το αλεύρι. Χτυπάμε το μείγμα για 5 λεπτά. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
  • Εάν θέλουμε όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

3 σχόλια:

  1. Το γιαουρτι πρεπει να ειναι οπωςδηποτε στραγγιστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γιαουρτι πρεπει να ειναι οπωςδηποτε στραγγιστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω να σου πω. Μου το έδειξαν με στραγγιστό και το κράτησα έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: