ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 Κούπες ζάχαρη
250γρ. Μαργαρίνη
300γρ. Γιαούρτι
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
4 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 Κούπες ζάχαρη
250γρ. Μαργαρίνη
300γρ. Γιαούρτι
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
4 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τη μαργαρίνη να μαλακώσει και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αβγά, το ξύσμα, το γιαούρτι και το αλεύρι. Χτυπάμε το μείγμα για 5 λεπτά. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
- Εάν θέλουμε όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Το γιαουρτι πρεπει να ειναι οπωςδηποτε στραγγιστο?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο γιαουρτι πρεπει να ειναι οπωςδηποτε στραγγιστο?
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω να σου πω. Μου το έδειξαν με στραγγιστό και το κράτησα έτσι.
ΑπάντησηΔιαγραφή