Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΡΟΚΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ Ζυμαρικά
Λίγο ελαιόλαδο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
10γρ. Κάππαρη
100γρ. Ρόκα
200γρ. Σολομό καπνιστό κομμένο σε μικρά κομμάτια
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε κρατώντας 1 σφηνάκι από το νερό που έβρασαν. Τα βάζουμε πάλι στη κατσαρόλα και προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, το ελαιόλαδο, το χυμό και του ξύσμα λεμονιού την κάππαρη, τη ρόκα και το σολομό.
  • Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά  και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: