ΥΛΙΚΑ
2 Κονσέρβες τόνου σε νερό
1 Κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 Κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι
2 Πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
Γκούντα τριμμένη
150γρ. Γιαούρτι
150γρ. Μαγιονέζα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας να είναι al dente.
- Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε νερό κουνώντας το σουρωτήρι κάτω από τη βρύση για να κρυώσουν ελαφρά.
- Ρίχνουμε τα ζυμαρικά σε μία σαλατιέρα, ρίχνουμε τον τόνο, τα φασόλια, το καλαμπόκι και τις ψιλοκομμένες πιπεριές και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαγιονέζα με το γιαούρτι και περιχύνουμε τη σαλάτα, την οποία και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να την ώρα που θα τη σερβίρουμε πασπαλίζοντας τη με τριμμένη γκούντα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: