ΥΛΙΚΑ
100γρ. Ροδέλες ελιάς
1 Αντζούγια φιλεταρισμένη
1 Κουταλιά σούπας κάππαρη
Λίγη ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
100γρ. Ροδέλες ελιάς
1 Αντζούγια φιλεταρισμένη
1 Κουταλιά σούπας κάππαρη
Λίγη ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε καλά να γίνουν κρέμα.
- Διατηρούμε την πάστα σε γυάλινο βάζο περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο την επιφάνεια και τη βάζουμε στο ψυγείο. Διατηρείτε άφοβα για μία εβδομάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: