ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
3 Πράσα
2 Πατάτες
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια
200γρ. Τυρί φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
3 Πράσα
2 Πατάτες
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια
200γρ. Τυρί φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε σε ροδέλες τα πράσα και τις πατάτες και τα βράζουμε για 10 λεπτά. Σ ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα βρασμένα πράσα και τις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Θρυμματίζουμε το τυρί μέσα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας. Βάζουμε τη γέμιση και τοποθετούμε και το δεύτερο φύλλο. Κλείνουμε τις άκρες, βουτυρώνουμε την επιφάνεια του φύλλου και χαράζουμε την πίτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: