ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό μανιτάρια πλευρώτους
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο βασιλικό
1 Φλιτζάνι λευκό κρασί
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό μανιτάρια πλευρώτους
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο βασιλικό
1 Φλιτζάνι λευκό κρασί
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε τα μανιτάρια, τα αφήνουμε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους και εξατμιστούν. Αλατίζουμε. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και ανακατεύουμε μια δυο φορές. Προσθέτουμε το βασιλικό. Σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για δύο λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: