ΥΛΙΚΑ
3 Πατάτες
1 Κρεμμύδι
1 Πράσο κομμένο σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
3 Κουταλιές σούπας ταχίνι
Χυμός από 1 λεμόνι
2 Λίτρα ζεστό νερό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Πατάτες
1 Κρεμμύδι
1 Πράσο κομμένο σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
3 Κουταλιές σούπας ταχίνι
Χυμός από 1 λεμόνι
2 Λίτρα ζεστό νερό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και το πράσο. Προσθέτουμε τις πατάτες τις οποίες έχουμε κόψει σε κυβάκια, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το νερό.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.Πριν κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε το ταχίνι και το χυμό λεμονιού.
- Πολτοποιούμε τα υλικά.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φυλλαράκια μαϊντανού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: