Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΤΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ

ΥΛΙΚΑ
3 Πατάτες
1 Κρεμμύδι
1 Πράσο κομμένο σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
3 Κουταλιές σούπας ταχίνι
Χυμός από 1 λεμόνι
2 Λίτρα ζεστό νερό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και το πράσο. Προσθέτουμε τις πατάτες τις οποίες έχουμε κόψει σε κυβάκια, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το νερό.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.Πριν κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε το ταχίνι και το χυμό λεμονιού.
  • Πολτοποιούμε τα υλικά.
  • Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φυλλαράκια μαϊντανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: