ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το στραγγίζουμε.
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το πολτό σκόρδου μέχρι να πάρει χρώμα. Αλατοπίπερουμε και βάζουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για 50 λεπτά.
- Σε ένα μπολ διαλύουμε το αλεύρι με ένα ποτήρι νερό, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα. Βάζουμε το μείγμα στη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ενώ πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
- Συνοδεύουμε με πουρέ ή ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: