ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
5 Πιπεριές σε διάφορα χρώματα και κομμένες σε λωρίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Τσίλι
Μπούκοβο
5 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
200γρ Φέτα τριμμένη
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
5 Πιπεριές σε διάφορα χρώματα και κομμένες σε λωρίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Τσίλι
Μπούκοβο
5 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
200γρ Φέτα τριμμένη
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι, πασπαλίζουμε με αλάτι και τα μπαχαρικά.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Βάζουμε τις πιπεριές και από πάνω απλώνουμε το μπέικον και τα τυριά.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα και αυτά. Μαζεύουμε τις άκρες προς τα μέσα λαδώνουμε καλά και περιχύνουμε με λίγο νερό.
- Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 220 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: