Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
300γρ. Μπέικον
250ml. Κρέμα γάλακτος
400γρ. Τριμμένο τυρί
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τις ταλιατέλες και τις στραγγίζουμε. Τις στρώνουμε σε πυρίμαχο σκεύος και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  • Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το σοτάρουμε σε αντικολλητικό σκεύος. Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και το πολτό σκόρδου, αλατοπιπερώνουμε και σιγομαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε πάνω από τα ζυμαρικά, ρίχνουμε και το μπέικον και ανακατεύουμε καλά.
  • Απλώνουμε από πάνω τα τυριά και πασπαλίζουμε με το βασιλικό.
  • Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα. Περιμένουμε να κρυώσει λίγο πριν κόψουμε για να σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: