ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
300γρ. Μπέικον
250ml. Κρέμα γάλακτος
400γρ. Τριμμένο τυρί
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ταλιατέλες
300γρ. Μπέικον
250ml. Κρέμα γάλακτος
400γρ. Τριμμένο τυρί
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τις ταλιατέλες και τις στραγγίζουμε. Τις στρώνουμε σε πυρίμαχο σκεύος και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το σοτάρουμε σε αντικολλητικό σκεύος. Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και το πολτό σκόρδου, αλατοπιπερώνουμε και σιγομαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε πάνω από τα ζυμαρικά, ρίχνουμε και το μπέικον και ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε από πάνω τα τυριά και πασπαλίζουμε με το βασιλικό.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα. Περιμένουμε να κρυώσει λίγο πριν κόψουμε για να σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: