ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πρέζα ζάχαρη
1 Ξύλο κανέλας
Μπαχάρι
1 Κύβο κοτόπουλου
2 Κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πρέζα ζάχαρη
1 Ξύλο κανέλας
Μπαχάρι
1 Κύβο κοτόπουλου
2 Κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κοτόπουλο και το σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Αλατοπιπερώνουμε και τις σοτάρουμε στο βούτυρο.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε ζεστό νερό τόσο όσο χρειάζεται να σκεπάζει το κρέας και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες, μακαρόνια ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: