ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
4 Πατάτες βρασμένες
3 Αβγά
1/2 Κούπα αλεύρι
1/2 Ποτήρι ελαιόλαδο
2 Κουταλάκια γλυκού μαργαρίνη
50γρ. Ρεγκάτο τριμμένο
1 Κούπα γάλα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
4 Πατάτες βρασμένες
3 Αβγά
1/2 Κούπα αλεύρι
1/2 Ποτήρι ελαιόλαδο
2 Κουταλάκια γλυκού μαργαρίνη
50γρ. Ρεγκάτο τριμμένο
1 Κούπα γάλα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα αβγά στο μίξερ και προσθέτουμε το γάλα, τι πατάτες, το αλεύρι και το λάδι, ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέτουμε το τυρί, το πολτό σκόρδου, τον άνηθο και αλατοπίπερο. Ανοίγουμε τα φύλλα στην επιφάνεια εργασίας και βάζουμε λίγο από το μείγμα στην άκρη από κάθε φύλλο. Το οποίο τυλίγουμε σε ρολό και το βάζουμε σε ταψί που έχουμε λαδώσει. Με κάθε φύλλο που βάζουμε δημιουργούμε ένα σαλίγκαρο στο ταψί. Περιχύνουμε με λάδι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: