ΥΛΙΚΑ
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
6 Αβγά
1 Φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
150γρ. Μοτσαρέλα φρέσκια κομμένη σε φέτες
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Φύλλα βασιλικού για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
6 Αβγά
1 Φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
150γρ. Μοτσαρέλα φρέσκια κομμένη σε φέτες
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Φύλλα βασιλικού για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το πολτό του σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα.
- Χτυπάμε σ ένα μπολ τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να ψηθεί καλά και να φουσκώσει. Ρίχνουμε τη μοτσαρέλα και να την αφήνουμε να λιώσει.
- Με τη βοήθεια ενός πιάτου, γυρνάμε την ομελέτα και την αφήνουμε να ροδίσει και από την άλλη πλευρά. Πασπαλίζουμε με φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: