ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
2 Στήθη κοτόπουλου
Βασιλικό
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
200γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
1/2 Φλιτζάνι λευκό κρασί
2 Φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ταλιατέλες
2 Στήθη κοτόπουλου
Βασιλικό
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
200γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
1/2 Φλιτζάνι λευκό κρασί
2 Φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή να γίνουν al dente. Πλένουμε το κοτόπουλο και το στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το αλείφουμε με ελαιόλαδο το πασπαλίζουμε με το βασιλικό, αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Όταν πάρει χρώμα βάζουμε το πολτό σκόρδου και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ βάζουμε το ζωμό λαχανικών.
- Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά και ρίχνουμε τα ντοματίνια. Με μια τσιμπίδα ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το δυόσμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: