ΥΛΙΚΑ
Χοιρινά κότσια (όσα χρειαζόμαστε)
1- 1 1/2 Κιλό πατάτες baby
Πολτό σκόρδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χοιρινά κότσια (όσα χρειαζόμαστε)
1- 1 1/2 Κιλό πατάτες baby
Πολτό σκόρδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα ταψί βάζουμε τα κότσια τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλείφουμε με πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε στο ταψί λίγο νερό και ελαιόλαδο και το βάζουμε στο βάζουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς. Μετά από 40 λεπτά τα γυρίζουμε προσθέτουμε τις πατάτες με τη φλούδα αφού τις έχουμε πλύνει καλά, τις αλατίζουμε, συμπληρώνουμε λίγο νερό και ψήνουμε για άλλα 40 λεπτά. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο, χαμηλώνουμε στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για 1 ώρα. Εάν έχει πιάσει κρούστα το κρέας πιο νωρίς από τα 40 λεπτά σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο νωρίτερα έτσι ώστε να μη μας καεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: