ΥΛΙΚΑ
140γρ. Αλεύρι
4 Αβγά
200ml. Γάλα
50γρ. Βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
140γρ. Αλεύρι
4 Αβγά
200ml. Γάλα
50γρ. Βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι. Προσθέτουμε τα αβγά και ανακατεύουμε με το σύρμα. Ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Στο τέλος ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο ανακατεύουμε, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνουμε μια μεγάλη κουταλιά από τη ζύμη και γυρίζουμε το τηγάνι να πάει η ζύμη παντού και να καλύψει όλο τον πάτο. Όταν πάρει χρώμα με μια σπάτουλα την γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά για 1-2 λεπτά.
- Σερβίρουμε με ότι γέμιση θέλουμε αλμυρή ή γλυκιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: