ΥΛΙΚΑ
4 Φλιτζάνια βρασμένο ρύζι
150γρ. Σταφίδες
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Πρέζα κανέλα
1 Πρέζα γαρύφαλλο
1 Σακουλάκι κουκουνάρι
1/2 Ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φλιτζάνια βρασμένο ρύζι
150γρ. Σταφίδες
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Πρέζα κανέλα
1 Πρέζα γαρύφαλλο
1 Σακουλάκι κουκουνάρι
1/2 Ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το νερό, το κουκουνάρι, τα μπαχαρικά, τις σταφίδες, το ρύζι και ανακατεύουμε καλά. Μόλις μείνει χωρίς καθόλου υγρά είναι έτοιμο να σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: