ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Φλιτζάνι καλαμπόκι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
6 Αραβικές πίτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Φλιτζάνι καλαμπόκι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
6 Αραβικές πίτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τη πιπεριά. Προσθέτουμε τον κιμά και τον καβουρντίζουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και προσθέτουμε το καλαμπόκι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά να πιει όλα τα υγρά.
- Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Ζεσταίνουμε τις πίτες για 2 λεπτά στο γκριλ, μοιράζουμε τον κιμά, τυλίγουμε σε ρολό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: