ΥΛΙΚΑ
160ml. Ελαιόλαδο
140γρ. Καστανή ζάχαρη
250γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
40ml. Κονιάκ
120ml. Χυμό πορτοκαλιού
300γρ. Σταφίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
160ml. Ελαιόλαδο
140γρ. Καστανή ζάχαρη
250γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
40ml. Κονιάκ
120ml. Χυμό πορτοκαλιού
300γρ. Σταφίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη, τις σταφίδες, το κονιάκ και το χυμό πορτοκαλιού.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τα υπόλοιπα στέρεα υλικά και ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε ένα ταψάκι, και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: