ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό συκωτάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
Ρίγανη
1 Κονσέρβα μανιτάρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό συκωτάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
Ρίγανη
1 Κονσέρβα μανιτάρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά, συμπληρώνουμε τα συκωτάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν χρώμα. Συμπληρώνουμε με τα μανιτάρια.
- Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, αλάτι, πιπέρι, το κάρυ και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για μισή ώρα να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: