ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Καυτερή ψιλοκομμένη
200γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα καπνιστή
Πάπρικα γλυκιά
1 Ντομάτα χοντροκομμένη
1 Κιλό θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
200γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Καυτερή ψιλοκομμένη
200γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα καπνιστή
Πάπρικα γλυκιά
1 Ντομάτα χοντροκομμένη
1 Κιλό θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
200γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια και την ντομάτα ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα θράψαλα.
- Προσθέτουμε το κρασί.
- Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά.
- Μαγειρεύουμε για 30 λεπτά, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα. Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: