ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
Βασιλικό
500γρ. Πένες
8 Φέτες προσούτο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
Βασιλικό
500γρ. Πένες
8 Φέτες προσούτο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι.
- Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και τα ντοματίνια, ανακατεύουμε ρίχνουμε το θυμάρι και σβήνουμε με το κρασί.
- Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά.
- Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
- Πασπαλίζουμε με βασιλικό και απλώνουμε τις φέτες του προσούτο, και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: