ΥΛΙΚΑ
700γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Κύμινο
Δυόσμο
4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Αβγό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 Κιλό ντομάτες τριμμένες
Κύμινο
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
700γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Κύμινο
Δυόσμο
4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Αβγό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 Κιλό ντομάτες τριμμένες
Κύμινο
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες και ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Πλάθουμε και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό λάδι.
- Προσθέτουμε τα υλικά για τη σάλτσα και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με μακαρόνια ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: