ΥΛΙΚΑ
110γρ. Βούτυρο
200γρ. Ζάχαρη
3 Αβγά
2 Βανίλιες
260γρ. Αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
2 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
300γρ. Φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
110γρ. Βούτυρο
200γρ. Ζάχαρη
3 Αβγά
2 Βανίλιες
260γρ. Αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
2 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
300γρ. Φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ, το βούτυρο μέχρι να γίνει σαν κρέμα και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά.
- Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά και τις βανίλιες και χτυπάμε για λίγα λεπτά.
- Σ ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και την κανέλα.
- Χαμηλώνουμε τη ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε εναλλάξ αλεύρι και γιαούρτι. Χτυπάμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Προσθέτουμε τις φράουλες και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
- Βάζουμε τη ζύμη σε μία βουτυρωμένη μακρόστενη φόρμα στη οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 60 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: