ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Δεντρολίβανο
1/2 Κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες ελαφρά τηγανισμένες
250γρ. Λουκάνικο χωριάτικο ψημένο ή τηγανισμένο κομμένο σε ροδέλες
4 Αβγά
1 Φλιτζάνι γάλα
50γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Δεντρολίβανο
1/2 Κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες ελαφρά τηγανισμένες
250γρ. Λουκάνικο χωριάτικο ψημένο ή τηγανισμένο κομμένο σε ροδέλες
4 Αβγά
1 Φλιτζάνι γάλα
50γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου και το δεντρολίβανο. Προσθέτουμε τις πατάτες και το λουκάνικο και ανακατεύουμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί. Χτυπάμε το γάλα με τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη γραβιέρα. Περιχύνουμε με το μείγμα τις πατάτες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα, για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: