ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι αλεύρι
2 Αβγά
1/2 Ποτήρι νερό
1 1/2 Ποτήρι γάλα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
3 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
200γρ. Ανθότυρο τριμμένο
200γρ. Φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φλιτζάνι αλεύρι
2 Αβγά
1/2 Ποτήρι νερό
1 1/2 Ποτήρι γάλα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
3 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
200γρ. Ανθότυρο τριμμένο
200γρ. Φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: