ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό συκώτι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Θυμάρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό συκώτι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Θυμάρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μέσα σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πολτό σκόρδου, το λάδι, αλάτι και πιπέρι.
- Πλένουμε καλά το συκώτι. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και το βάζουμε στο μπολ με τη μαρινάδα.
- Μετά από 1/2 ώρα το βάζουμε σε ένα ταψάκι και το πασπαλίζουμε με το θυμάρι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο και το περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού και πασπαλίζουμε με ρίγανη και μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: