Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό μακαρόνια
4 Φύλλα κρούστας
1/2 Λίτρο γάλα
4 Αβγά
250γρ. Φέτα τριμμένη
100γρ. Γκούντα τριμμένη
Λίγο βούτυρο λιωμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε. Στρώνουμε τα φύλλα σε ένα πυρίμαχο βουτυρωμένο σκεύος και τα βουτυρώνουμε ένα ένα. Απλώνουμε τα μακαρόνια και τη φέτα.
  • Χτυπάμε σ ένα μπολ το γάλα με τ αβγά και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε τα μακαρόνια. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς. Εάν πάρει αρκετό χρώμα από νωρίς σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: