ΥΛΙΚΑ
6 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
100γρ. Φέτα σε τρίμματα
150γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
100γρ. Φέτα σε τρίμματα
150γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί σε ένα τηγάνι.
- Ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από το μείγμα των αβγών και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να κάνει κρούστα. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά, να ψηθεί καλά και γυρνάμε με τη βοήθεια ενός πιάτου να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Προσθέτουμε τα μισά ντοματίνια και τη μισή φέτα, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Όταν είναι έτοιμη κάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα υλικά έτσι ώστε θα έχουμε δύο ομελέτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: