ΥΛΙΚΑ
2 Λίτρα φρέσκο γάλα
1/2 Κιλό σιμιγδάλι ψιλό
2 Φλιτζάνια ζάχαρη
4 Βανίλιες
4 Αβγά
Μία πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Λίτρα φρέσκο γάλα
1/2 Κιλό σιμιγδάλι ψιλό
2 Φλιτζάνια ζάχαρη
4 Βανίλιες
4 Αβγά
Μία πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε καλά τα αβγά. Ζεσταίνουμε το γάλα σε μία κατσαρόλα και μετά προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα αβγά. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει καλά η κρέμα. Λαδώνουμε καλά ένα ταψί, το πασπαλίζουμε με σιμιγδάλι και αδειάζουμε την κρέμα. Το πάχος της πρέπει να είναι περίπου τρία δάχτυλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια της κρέμας. Την αφήνουμε να κρυώσει καλά και την κόβουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: