ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο χωριάτικο
350γρ. Ανθότυρο
350γρ. Φέτα
5 Αβγά
Δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγο μάραθο
Ελαιόλαδο
500ml. Γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο χωριάτικο
350γρ. Ανθότυρο
350γρ. Φέτα
5 Αβγά
Δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγο μάραθο
Ελαιόλαδο
500ml. Γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ χτυπάμε τα τρία αβγά, προσθέτουμε το ανθότυρο, τη φέτα και λίγο ελαιόλαδο. Επίσης το δυόσμο και μάραθο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα, τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Απλώνουμε τη γέμιση και προσθέτουμε τα υπόλοιπα φύλλα επίσης τα λαδώνουμε ένα ένα. Χτυπάμε το γάλα με τα 2 αβγά που μας έμειναν και λίγο ελαιόλαδο και περιχύνουμε την πίτα. Την αφήνουμε για 10 λεπτά και μετά τη βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα, να ροδίσει καλά.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή