ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό Χωριάτικα λουκάνικα
3 Πιπεριές πράσινες
1 Ποτήρι λευκό κρασί
Πάπρικα
1 Συσκευασία ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
Κάρυ (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό Χωριάτικα λουκάνικα
3 Πιπεριές πράσινες
1 Ποτήρι λευκό κρασί
Πάπρικα
1 Συσκευασία ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
Κάρυ (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες. Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε το λουκάνικο και τις πιπεριές.
- Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τον πελτέ, την πάπρικα και προσθέτουμε ελάχιστο νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.
- Εάν θέλουμε όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με κάρυ για πιο πικάντικη γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: