Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Μπούτια κοτόπουλου
Λίγο αλεύριο
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Θυμάρι
500γρ. Μανιτάρια
1 Φλιτζάνι κρασί λευκό
1 Φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα μπούτια, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα αλευρώνουμε και βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σ ένα τηγάνι. Βάζουμε τα μπούτια και τα αφήνουμε να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Και τα βγάζουμε σ ένα πιάτο.
  • Στο ίδιο τηγάνι, ρίχνουμε τα μανιτάρια, το θυμάρι και το πολτό σκόρδου. Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά και ξαναβάζουμε μέσα το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για μισή ώρα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: