ΥΛΙΚΑ
500γρ. Χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
100ml. Κόκκινο κρασί
Μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
100ml. Κόκκινο κρασί
Μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και όταν στεγνώσει το βάζουμε σ ένα μπολ μαζί με τη μουστάρδα και ανακατεύουμε να πάει παντού. Σ ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε το κρασί και περιμένουμε εξατμιστεί. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά, κλείνουμε με το καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για περίπου μισή να δέσει η σάλτσα και να μαγειρευτεί το κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: