Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Ταλιατέλες
  • 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
  • Σκόρδο σε σκόνη
  • 200γρ. Καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
  • 100γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
  • 200γρ. Χαλούμι τριμμένο
  • 220ml. Κρέμα γάλακτος
  • 100γρ. Τριμμένο κασέρι
  • Αλάτι
  • Μπούκοβο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις ταλιατέλες και σε άφθονο αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  • Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τη γαλοπούλα και τα μανιτάρια. Αλατίζουμε και ρίχνουμε λίγο μπούκοβο.
  • Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τη γαλοπούλα με τα μανιτάρια και το χαλούμι και ανακατεύουμε καλά.
  • Πασπαλίζουμε με το τριμμένο κασέρι και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
  • Σκεπάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά, βγάζουμε το αλουμινόχαρτό και ψήνουμε για 20 λεπτά ακόμη.
  • Περιμένουμε να κρυώσει λίγο πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: