- 1 Κιλό γλυκοπατάτες
- 500γρ. καρότα
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Κύμινο
- Λίγο κόλιανδρο
- 2 Λίτρα νερό
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τα καρότα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 30 λεπτά. Πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με κρουτόν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: