ΥΛΙΚΑ
- 250γρ. Αλεύρι
- 50γρ. Καλαμποκάλευρο
- 2 Αβγά
- 220γρ. Γιαούρτι
- 100ml. Νερό
- 250γρ. Φέτα
- 150γρ. Βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα και το βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αλατοπιπερώνουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και το βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
- Ρίχνουμε το χυλό και από πάνω θρυμματίζουμε τη φέτα και την απλώνουμε στην επιφάνεια. Βάζουμε και το βούτυρο σε μικρά κομμάτια.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: