1 1/2 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Θυμάρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Χυμό από 3 λεμόνια
500γρ. Πατάτες χοντροκομμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου, το θυμάρι και ανακατεύουμε.
- Σβήνουμε με το κρασί, και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Μεταφέρουμε το φαγητό στη γάστρα. Βάζουμε ένα ποτήρι νερό.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις πατάτες. Ψήνουμε με κλειστή τη γάστρα στους 170 βαθμούς για 2 ώρες.
- Τηγανίζουμε ελαφρά τις πατάτες και τις προσθέτουμε στη γάστρα. Ψήνουμε το φαγητό για 30 λεπτά ακόμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: