1 Κιλό σπανάκι
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 Κιλό σέσκουλα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Κιλό φέτα σε τρίμματα
2 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
2 Αβγά
Λίγο άνηθο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και κόβουμε τα χορταρικά.
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε και τα χόρτα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και ρίχνουμε τον άνηθο, τη φέτα και τα αβγά. Ανακατεύουμε καλά.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα και αυτά λαδωμένα.
- Αλείφουμε τον τελευταίο φύλλο με ελαιόλαδο και το ραντίζουμε με λίγο νερό. Χαράζουμε την επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: