1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
100ml. Λευκό κρασί
4 Κουταλιές σούπας μέλι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Θυμάρι Ρίγανη
Δεντρολίβανο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και βάζουμε το κρέας. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και σοτάρουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το μέλι, τη μουστάρδα, το χυμό πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: