Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

 ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου

100ml. Λευκό κρασί

4 Κουταλιές σούπας μέλι

2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα

Χυμό από 1 πορτοκάλι

Θυμάρι Ρίγανη

Δεντρολίβανο

Ελαιόλαδο 

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και βάζουμε το κρέας. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και σοτάρουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
  • Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το μέλι, τη μουστάρδα, το χυμό πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: