ΥΛΙΚΑ
- 300γρ. Λουκάνικο πικάντικο κομμένο σε ροδέλες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Θυμάρι
- 100γρ. Μπλε τυρί
- 250ml. Χυμό ντομάτας
- 1 Κουταλιά σούπας τσίλι σος
- 1 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας
- 10 Μανιτάρια μικρά λευκά ολόκληρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το λουκάνικο το τηγανίζουμε να πάρει χρώμα. Βάζουμε και τα μανιτάρια και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά να μείνει μόνο με τη σάλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: