Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

 ΥΛΙΚΑ

Ελαιόλαδο

500γρ. Γαρίδες καθαρισμένες

1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

3 Ντομάτες ψιλοκομμένες

150γρ. Φέτα σε τρίμματα

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Λίγο βαλσάμικο

Αλάτι 

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά. 
  • Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και τις ντομάτες. 
  • Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Λίγο πριν κατεβάζουμε από τη φωτιά βάζουμε το βαλσάμικο, το μαϊντανό και τη φέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: