Ελαιόλαδο
500γρ. Γαρίδες καθαρισμένες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
150γρ. Φέτα σε τρίμματα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο βαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά.
- Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και τις ντομάτες.
- Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Λίγο πριν κατεβάζουμε από τη φωτιά βάζουμε το βαλσάμικο, το μαϊντανό και τη φέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: