Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

 ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο

1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

1 Πρέζα κανέλα

Πάπρικα καπνιστή

250ml. Χυμό ντομάτας

1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε και το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα. 
  • Σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ένα ποτήρι νερό και σκεπάζουμε τη κατσαρόλα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για μία ώρα.
  • Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: