ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φαρφάλε ή άλλα ζυμαρικά
200γρ. Μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φαρφάλε ή άλλα ζυμαρικά
200γρ. Μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το μπέικον και το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά να γίνουν al dente.
- Τα σουρώνουμε και σερβίρουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα και τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: