Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΖΥΜΑΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κολοκυθάκια
300γρ. Φέτα θρυμματισμένη
250γρ. Μαργαρίνη
1/2 Κιλό καλαμποκάλευρο
5 Αβγά
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα τρίβουμε, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για 2 ώρες. Παίρνουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια και τα πιέζουμε με το χέρι να φύγουν τα υγρά. Τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το τυρί, τη μισή μαργαρίνη, το αλεύρι, αλάτι και 1/2 ποτήρι κρασιού νερό και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, απλώνουμε τη ζύμη, χτυπάμε τα αβγά, τα απλώνουμε επάνω από τη ζύμη και περιχύνουμε με την υπόλοιπη μαργαρίνη την οποία έχουμε λιώσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: