ΥΛΙΚΑ
4 Φλιτζάνια τσαγιού γάλα σόγιας
8 Κουταλιές σούπας σιμιγδάλι ψιλό
5 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
3 Κουταλιές σούπας μαργαρίνη
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Βανίλια
2 Φύλλα σφολιάτας
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φλιτζάνια τσαγιού γάλα σόγιας
8 Κουταλιές σούπας σιμιγδάλι ψιλό
5 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
3 Κουταλιές σούπας μαργαρίνη
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Βανίλια
2 Φύλλα σφολιάτας
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα.
- Στο τέλος προσθέτουμε το μπέικιν και τη βανίλια και ανακατεύουμε.
- Αλείφουμε με μαργαρίνη ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε το πρώτο φύλλο.
- Απλώνουμε τη κρέμα και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
- Αλείφουμε την επιφάνεια με τη λιωμένη μαργαρίνη και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: