ΥΛΙΚΑ
3 1/2 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
3/4 Φλιτζανιού τσαγιού σπορέλαιο
2 Φλιτζάνια τσαγιού καστανή ζάχαρη
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
3 Κουταλιές σούπας ξύδι
6 Κουταλιές σούπας κακάο
2 Κουταλάκια γλυκού σόδα μαγειρική
1 Βανίλια
125γρ. Κουβερτούρα
2 Φλιτζάνια τσαγιού νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 1/2 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
3/4 Φλιτζανιού τσαγιού σπορέλαιο
2 Φλιτζάνια τσαγιού καστανή ζάχαρη
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
3 Κουταλιές σούπας ξύδι
6 Κουταλιές σούπας κακάο
2 Κουταλάκια γλυκού σόδα μαγειρική
1 Βανίλια
125γρ. Κουβερτούρα
2 Φλιτζάνια τσαγιού νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Λαδώνουμε ένα ταψί 35εκ. και το πασπαλίζουμε με αλεύρι.
- Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το ξύδι, το νερό, τη βανίλια και χτυπάμε καλά.
- Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι ανακατεμένο με τη σόδα, το αλάτι, το κακάο το 1/4 από τη λιωμένη κουβερτούρα και λίγο λίγο το νερό.
- Απλώνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο και όπως είναι ζεστό ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: